Kontakt

Holmlia Optometri er en veletablert synsklinikk på Holmlia Senter, som ble startet av Arnulf Myklebust i 1994. Praksisen legger størst vekt på de kliniske tjenestene, men har de siste årene også tilbudt et bredt utvalg av innfatninger, kontaktlinser, filterbriller, svaksynsoptikk med mer. Dette for å kunne gi et helhetlig tilbud. Klinikken har samarbeid med Hjelpemiddelsentralen, Nakkeslengsforeningen, pedagoger, øyeleger, leger og annet helsepersonell. I oktober 2003 trådte Holmlia Optometri inn i et medlemsskap i kjeden C-Optikk. C-optikk er Norges største optikerkjede og forettningene samarbeider om innkjøp for å skaffe gode innkjøpsavtaler. Dette garanterer gode priser til kunden. I tillegg har kjeden et meget sterkt fokus på faglig utvikling.

Åpningstider

Hverdager: 08:00-16:00
Tirsdag og torsdag: 08:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00

Kontakt oss

22 75 41 50

kontakt-oss@holmlia-optometri.no

Holmlia senter v 18

Våre ansatte

Lars hos Holmlia Optometri

Lars Angaard

Optometrist

Lars@holmlia-optometri.no

Lars Angaard, optometrist, ble uteksaminert fra Høgskolen i Buskerud som optiker i 1998. I 2000 fikk han sin spesialistutdannelse innen kontaktlinsetilpassing. Han valgte så å videreutdanne seg innen faget og tok en Mastergrad i Optometri ved University of New South Wales i Australia, i perioden 2002 til 2003. Lars har fordypet seg innen sykdomslære, spesiallinser og funksjonell optometri. Etter dette har han tatt utvidede spesialiserte kurs innen adferdsoptometri i regi av Optometric Extension Program. I 2014 påbegynte han mastergrad i Pediatrisk Optometri og Ortoptikk ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold. I 2014 tok han også kurs i dysleksi i regi av Dysleksi Norge og Norges Optikerforbund. Lars er medlem av Norges Optikerforbund, Norsk Selskap for Optometri, College of Optometrists in Vision Development. Han benytter den faglige tyngden og den erfaring han besitter, til å jobbe med synsproblemer hos barn og voksne, og med synstrening. I tillegg har han spesialisert seg på spesielle kontaktlinsetilpassinger, blant annet for keratokonus og OrthoK.

Karima hos Holmlia Optometri

Karima ElBarkani

Optometrist

Karima@holmlia-optometri.no

Karima El Barkani, daglig leder, ble uteksaminert fra Høgskolen i Buskerud som optiker i 2009. Hun har tatt videreutdanning innenfor samsyn og synstrening, og er nå et aktivt medlem av synstreningsteamet her ved synssenteret. I 2011 fikk hun spesialistutdannelse innen linsetilpassing. Karima er medlem av Norges Optikerforbund. Karima er Daglig Leder ved Synssenteret Holmlia Optometri. I tillegg til daglig drift, har hun meget god oversikt over bransjen. Med hennes høye kompetanse gir hun grundige synsundersøkelser av barn og voksne, tilpasser alle typer kontaktlinser, tilpasser svaksynshjelpemidler, og er synstrener.

Tove hos Holmlia Optometri

Tove Bråten

Optikerassistent

Tove@holmlia-optometri.no

Tove Bråten har vært å finne som kundekonsulent for Holmlia Optometri siden 1997. Hennes bakgrunn omfavner blant annet svennebrev i “kjole- og draktsøm” fra 1993. I tillegg til mange års erfaring i den optiske bransjen har Tove gått flere kurs i regi av ulike leverandører. Dette har gitt henne en bred kompetanse for veiledning i ulike optiske løsninger, og innenfor stil, form og farge. Tove er flink til å følge motebildet og er en svært dyktig veileder vedrørende valg av innfatninger. Optimal service er hennes fanesak. Tove er ansvarlig for daglig regnskap, behandling av pasientjournaler, og søknadsprosedyrer rettet mot NAV.

Arnulf hos Holmlia Optometri

Arnulf Myklebust

Optometrist

Arnulf@holmlia-optometri.no

Arnulf K. Myklebust har etter endt høgskoleutdanning i 1986 gjennomført en rekke videreutdanningskurs, og er oppført på alle kompetanselistene til Norges Optikerforbund. I år 2000 mottok han sin Master of Science grad i optometri fra Pennsylvania College of Optometry (Salus University) i Philadelphia. Han har vært sensor i flere fag ved Høgskolen i Buskerud og veileder for hovedoppgaver. I tillegg er han involvert i internasjonal synsforskning, og har holdt en rekke foredrag i inn- og utland. Siden 2003 har han vært National Clinical Director for Special Olympics Opening Eyes Program. Foruten styreverv i Norsk Selskap for Optometri (NSO), er han medlem av Norges Optikerforbund (NOF), Optometric Extension Program, College of Optometrists in Vision Development, British Psychology Society, Child Vision Research Society og European Academy of Optometry and Optics. Han har de siste årene hatt sitt hovedvirke på Huseby Kompetansesenter. Han har nå tatt doktorgrad, og forskningen er primært knyttet til prematurfødte barns synsfunksjon i skolealder.

Christin hos Holmlia Optometri

Christin Omdal Lundbye

Optometrist

Christin@holmlia-optometri.no

Christin Omdal Lundbye, optometrist, ble uteksaminert fra Høgskolen i Sørøst-Norge som optiker i 2016. Hun fikk Europeisk diplom i optometri i 2017 etter å ha utført videreutdanning innen avanserte kontaktlinser og klinisk praksis. Hun har gjennomført kurs innen adferdsoptometri, filterbriller og spesielle kontaktlinser. Hun er opptatt av å holde seg faglig oppdatert og holder for tiden på med en mastergrad innenfor Pediatrisk Optometri og Ortoptikk ved Universitetet i Sørøst- Norge. Christin er medlem av Norges optikerforbund og Norsk Selskap for Optometri. Hun gir grundige synsundersøkelser av barn og voksne, tilpasser kontaktlinser, briller og andre hjelpemidler og utfører synstrening. I tillegg fordyper hun seg innen lysømfintlighet (photofobi) og bruker sin kompetanse og erfaring til å jobbe med filterutprøvninger og hjelpemidler.

Jone hos Holmlia Optometri

Jone Omdal Bø

Butikkmedarbeider / Optikerassistent

Jone studerer til vanlig ved Bedriftsøkonomisk Institutt BI. Ved Holmlia Optometri AS jobber han med kundebehanding og daglige rutiner i forretningen.